Ibanjez: Želim u Ligu šampiona, ali i Liga Evrope je uspeh

Izvor: Press, 09.Feb.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez: Želim u Ligu šampiona, ali i Liga Evrope je uspeh

Fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez, izjavio je danas da ima veliku želju da se sa crveno-belima plasira u Ligu šampiona, ali da pre toga mora da osvoji šampionsku titulu u Srbiji.
         "Mislimo samo na prvo prolećno kolo. Znamo koliko je derbi bitna utakmica, to je naš najveći rival i najveća utakmica koju imamo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prvenstvu, ali idemo korak po korak. Sada moramo da mislimo samo na Mladost. Što se tiče leta, nadam se da ćemo biti prvaci države i da ćemo uspeti da se kvalifikujemo u Ligu šampiona", rekao je Ibranjez za klupski sajt sa pripremama na Kipru.
Argentinski levi bek igrao je dva puta Ligu šampiona sa zagrebačkim Dinamom i zna da neće biti lako proći tri runde kvalifikacija.
"Protivnici su jako teški i biće teško stići do najjačeg takmičenja koje postoji u fudbalu. Daćemo sve od sebe, a biću zadovoljan i ako uđemo u grupe Lige Evrope", ističe Ibanjez.
Ibanjez je osvrnuo i na poslednje pojačanje Brazilca Edsona da Silvu, za kojeg kaže da ima problem u komunikaciji.
"Odigrao je samo jednu utakmicu do sada. Teško mu je zbog jezičke barijere, ali trudimo se svi da mu pomognemo. Nadam se da će se što pre uklopiti kako bi i on nama pomogao na terenu", naveo je on i dodao da se letos brzo uklopio jer tih problema.
"Momci su me lepo prihvatili. Nisam očekivao da će biti tako dobro i da ćemo napraviti tako dobru atmosferu u svlacionici, pogotovo zbog finansijske situacije koja nas je pogodila", zaključio je Ibanjez.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.