Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDE IZ ZVEZDE: Vladimir Štimac ima ponude iz FIBA Lige šampiona?

Reprezentativac Srbije Vladimir Štimac će po svemu sudeći napustiti Srbiju i karijeru nastaviti u Španiji ili Grčkoj.

Crvena zvezda je dovela Ognjena Kuzmića. Traga se za drugim centrom, najverovatnije Amerikancem. To je znak da se sa Vladimirom Štimcem neće produžiti ugovor koji je istekao u junu. Ipak, centar reprezentacije Srbije ne mora da brine za “posao”.
Kako prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Eurohops, Vladimir Štimac ima ponude klubova koji će sledeće godine igrati u FIBA Ligi šampiona. Reč je o Tenerifama i Arisu. Ipak, Vladimir Štimac želi da sačeka bolju ponudu koja bi mogla da stigne posle OI iz klubova koji će igrati Evroligu.
The post IDE IZ ZVEZDE: Vladimir Štimac ima ponude iz FIBA Lige šampiona? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su ponude za Štimca!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2016

Vladimir Štimac je blizu odlaska iz Crvene zvezde...Košarkaš Crvene zvezde, Vladimir Štimac, putovaće sa reprezentacijom Srbije na OI u Riju gde će biti među 12 igrača, odlučio je sinoć selektor Đorđević...Upravo bi nakon završetka turnira na OI centar naše reprezentacije trebalo da izabere...

Nastavak na Sportske.net...

ZVEZDA ILI ŠPANIJA? Javio se Vladimir Štimac i otklonio dilemu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2016

Centar Crvene zvezde Vladimir Štimac oglasio se na Tviteru povodom informacije da će karijeru nastaviti u Tenerifeu.. . Tokom dana pojavila se priča da centar crveno-belih i reprezentativac Srbije Vladimir Štimac ima dve ponude od timova koji nastupaju u FIBA Ligi šampiona, Arisa i Tenerifea.. IDE...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.