Hoćeš da napuniš kasu? Neka te prvo Bajern napuni (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćeš da napuniš kasu? Neka te prvo Bajern "napuni" (foto)

Recept za Bajernove rivale je da prime sedam komada, posle će sve biti lakše.

U ovom prelaznom roku Bajern je kupio Daglasa Koštu iz Šahtjora. Prethodno je u Ligi šampiona ove sezone spakovao "Rudarima" sedam golova u dva meča. Neće se Rinat Ahmetov ljutiti, ma koliko para imao, nije mala stvar da prodaš fudbalera za više od 30 miliona evra.

Izgleda da je on primenio recept Barselone i Bazela.

Pre dve godine su Bavarci rasturili Barselonu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona, takođe je bilo 7:0 u dvomeču, ali su posle toga doveli Tijaga Alkantaru iz Katalonije za više od 25 miliona evra.

Pre tri godine, 2011. Bazel je prošao isto, 7:0 u dva meča, već narednog leta je Šaćiri stigao Minhen.

Doduše, Roma je primila sedam u jednom meču, a još nije prodala ovog leta nikoga Bajernu. Istina, nekoliko meseci pre te katastrofe Bajern je za 28 miliona doveo Benatiju.

Na kraju, Daglaš Košta se nada da će bolje proći od pomenutih pojačanja, Tijago se povredio, mada je sada više-manje standardan, Šaćiri nije dobio šansu i otišao je iz kluba, a ni Benatija nije srećan, želi da napusti Minhen.

Bayern beat someone 7-0 and...

A photo posted by The Sport Bible (@thesportbible) on Jul 4, 2015 at 10:32am PDT
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.