Haos na Maksimiru pred duel sa Juveom, jedan od najboljih odstranjen iz ekipe?!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na ''Maksimiru'' pred duel sa Juveom, jedan od najboljih odstranjen iz ekipe?!

Mladi hrvatski reprezentativac i jedan od najvećih talenata oglasio se na svom Fejsbuku emotivnom porukom.

Ante Ćorić, jedan od najvećih hrvatskih talenata neće se naći u sastavu Dinama u duelu sa Juventusom što je veliko iznenađenje u zagrebačkoj javnosti.

Ćorić je letos bio čak i na meti Liverpula i brojnih evropskih velikana, ali je odlučio da ostane kako bi igrao u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa svojim Dinamom.

Ipak, on po svemu sudeći neće biti ni na klupi i to protiv najzvučnijeg protivnika u grupi - italijanskog šampiona Juventusa, iako još uvek nema ni zvanične potvrde ni informacija o ovom raspletu situacije.

Ovo je status Antea Ćorića 24 sata pre utakmice:

"U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jeste fudbal - njemu sam posvetio svaki delić svog života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud deo su svakodnevice koja me čini srećnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečacima koji takođe sanjaju da jednog dana postanu fudbaleri, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put."

"Žao mi je što sutra neću moći da istrčam pred pun Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz momke do kraja!! Saigračima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja cu pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo'
', napisao je Ante Ćorić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.