Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT TIKET DANA: Brojni okršaji inspiracija za uspeh

Drugog dana vikenda slede brojni okršaji širom Evrope, a izabrali smo mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.
LIVERPUL – K. PALAS 1 (1.50)
Domaćin nastavlja borbu za mesto koje vodi u Ligu šampiona, a ekipa našeg Luke Milivojevića posle serije dobrih rezultata dolazi da pokusa da iznenadi favorita.
ŠALKE – LAJPCIG 3 + (1.85)
Poznato je da oba tima uglavnom igraju napadački, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a u prošlom meču bilo je golova na obe strane, što se očekuje i u Gelzenkirhenu.
METALAC – BAČKA 1 (1.65)
U Gornjem Milanovcu se nadaju da je došao trenutak da se prekine crna serija i pobedom umakne malo rivalima u borbi za opstanak.
KOPENHAGEN – MITIJALND 1 (1.65)
Domaćin gura prema odbrani titule i pred svojim navijačima juri nova tri boda.
Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 7.55.
The post HOTSPORT TIKET DANA: Brojni okršaji inspiracija za uspeh appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.