Gvardiola hvali Levandovskog

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola hvali Levandovskog

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je danas da je Robert Levandovski najprofesionalniji igrač sa kojim je ikada radio.

Gvardiola, koji je radio sa igračima kao što je Lionel Mesi, naveo je da je poljski napadač najviše posvećen svojoj karijeri od svih fudbalera koje je trenirao.



"Levandovski je najveći profesionalac koga sam ikad upoznao. On nikad nije povređen, uvek je dostupan za tim. On tačno zna šta je važno kako bi bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u najboljoj mogućoj formi, i mentalno i fizički
", rekao je Gvardiola za nemačke medije.

Levandovski je ove sezone na 19 utakmica u Bundesligi postigao isto toliko golova, uz još sedam u šest mečeva Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Niang: Nikad nisam razmišljao o prelasku u Lester

Izvor: RTS, 10.Feb.2016, 11:44

Fudbaler Milana Mbaje Niang rekao je da nije razmišljao o odlasku iz tog italijanskog kluba, uprkos interesovanju Lestera u zimskom prelaznom roku. . .Niang je u dobroj formi ove sezone, postigao je osam golova na 17 utakmica,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.