Gvardiola: Moramo da igramo srcem

Izvor: B92, 17.Apr.2014, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Moramo da igramo srcem

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da njegov tim mora "igrati srcem i sa strašću" u utakmicama Bundeslige i u polufinalu Lige šampiona sa Real Madridom.

Bajern se pobedom od 5:1 nad Kajzerslauternom plasirao u finale nemačkog Kupa, a to mu je bila tek druga pobeda u poslednjih šest mečeva.

Španac nije želeo mnogo da govori o utakmici, već je ponovo pažnju preusmerio na lošu formu u proteklih nekoliko dana, kao i meč sa Realom u Ligi šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Moramo da igramo srcem i pokažemo strast. To je jedini način da osiguramo titulu i pobedimo Real Madrid u polufinalu Lige šampiona. Nekad i porazi pomognu timu da napreduje“, rekao je nekadašnji trener Barselone.

Gvardiola je insistirao i na tome da svi igrači moraju da se oporave od dosadašnjih poraza i da "igraju svoju igru“.

Kapiten Bavaraca Filip Lam saglasan je sa svojim trenerom da se porazi ne smeju ponoviti.

"Moramo da damo sve od sebe, da se koncentrišemo na igru i ne pravimo mnogo grešaka kao protiv Dortmunda ovog vikenda“, objasnio je nemački reprezentativac.

Bajern će u prvom meču polufinala Lige šampiona gostovati Real Madridu, a utakmica je na programu u sredu od 20 sati i 45 minuta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.