Guti nadmašio Zizua! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guti nadmašio Zizua! (foto)

Omladinci Reala su pod vođstvom bivšeg asa 'Los Blankosa' osvojili tripletu ove sezone.

Predvođeni Gutijem, Realovi omladinci su trijumfovali u Kupu Šampiona, španskom prvenstvu i Kupu Kralja.

Ova generacija je tako ispisala najlepše stranice klupske istorije.

Poslednji trofej u sezoni, 'Kup Kralja', Gutijevi puleni su osvojili na epski način. Savladali su Atletiko Madrid sa 4:1 i to na gotovo isti način kao što su prvotimci 'Los Blankosa' tukli 'Jorgandžije' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u finalu Lige šampiona u Lisabonu 2014. godine. Regularni deo utakmice završen je rezultatom 1:1, a onda je u produžecima Real bio furiozan.

Jedini trofej koji je izmakao Gutijevoj klinčadiji ove sezone je Liga šampiona za omladince, gde su eliminisani u polufinalu. Rezultatima mlađih selekcija veoma je zadovoljan i prdsednik Florentino Perez, veoma pohvalno je govorio o njima u svom poslednjem obraćanju.

Real Madrid Juvenil's 2016/17 season:

League winners 🏆

Copa del Rey winners 🏆

Champions Cup winners 🏆

Guti leads his side to the treble. pic.twitter.com/Cexi8kKavH

— Squawka News (@SquawkaNews) June 25, 2017
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.