Grupa H: Porto sa 6:0 pobedio Bate, remi u Bilbau

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa H: Porto sa 6:0 pobedio Bate, remi u Bilbau

Fudbaleri Porta ubedljivo su danas pobedili Bate Borisov sa 6:0, dok su Atletik Bilbao i Šahtjor igrali bez golova, u utakmicama prvog kola Grupe H Lige šampiona.

Porto je kao domaćin bio ubedljiv od početka susreta i na poluvremenu vodio 3:0 uz dva gola Jasina Brahimija u petom i 32. i jednim Džeksona Martinesa u 37. minutu.

Brahimi je u 57. minutu postigao svoj treći gol na meču, a do kraja utakmice strelci su još bili Adrijan Lopes u 61. i Vensan Abubakar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u 76.

Atletik i Šahtjor odigrali su u Bilbauu utakmicu u kojoj nije bilo većih prilika.

Šahtjor će u sledećem kolu kod kuće igrati protiv protiv Porta 30. septembra, dok će se u Belorusiji sastati Bate i Atletik Bilbao.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Porto sa 6:0 pobedio Bate

Izvor: Akter, 18.Sep.2014

Fudbaleri Porta ubedljivo su pobedili Bate Borisov sa 6:0, dok su Atletik Bilbao i Šahtjor igrali bez golova, u utakmicama prvog kola Grupe H Lige šampiona..Porto je kao domaćin bio ubedljiv od početka susreta i na poluvremenu vodio 3:0 uz dva gola Jasina Brahimija u petom i 32. i jednim Džeksona...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.