Grešni Mađar na centru u Humskoj

Izvor: Mondo, 03.Avg.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grešni" Mađar na centru u Humskoj

Ištvan Vad deliće pravdu u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan - Steaua.

Foto: Getty Images/Martin Rose

Prvaci Srbije i Rumunije u sredu od 20.30 će na stadionu u Humskoj ulici odlučivati o učesniku plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona, a UEFA je za glavnog sudiju odredila Ištvana Vada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz susedne Mađarske.

Vad ima 36 godina i potiče iz sudijske porodice, pošto su mu i otac i deda bili arbitri, otac takođe na internacionalnom nivou.

Bio je četvrti sudija finala Lige šampiona 2011. godine, kada je Barselona na Vembliju pobedila Mančester junajted, a leta 2012. napravio je veliki propust na utakmici grupne faze Evropskog prvenstva između Ukrajine i Engleske.

Mađar u 63. minutu nije signalizirao da je lopta posle šuta Marka Devića prešla gol-liniju, pre nego što ju je Džon Teri izbacio u polje.

Englezi su zahvaljujući i njegovoj grešci zadržali vođstvo od 1:0 i zauzeli prvo mesto u grupi, dok je Ukrajina ispala (za prolaz joj je bila potrebna pobeda).

Steaua i Partizan u Bukureštu su prošle nedelje odigrali prvi meč bez pobednika - 1:1.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.