Gol sezone dao je Mesi, Rikardinjova magija protiv Srbije na drugom mestu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol sezone dao je Mesi, Rikardinjova magija protiv Srbije na drugom mestu (VIDEO)

Argentinac dobio 34 odsto glasova publikе

UEFA je objavila na svom zvaničnom sajtu da je pogodak sezone 2015/2016 onaj Lionela Mesija protiv Rome u grupnoj fazi Lige šampiona. Mesi je tako osvajio ovu nagradu drugi uzastopni put. Dobio je 34 odsto od ukupno 215.417 glasova.



Zanimljivo, drugi je futsal igrač Rikardinjo koji je napravio magiju u duelu protiv Srbije na Evropskom prvenstvu. Portugalac je dobio 13 odsto glasova.



Treći je pogodak Džerdan Šaćirija protiv Poljske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj sa 11 odsto glasova.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi "pobedio" Rikardinja, Kiralji imao najbolju odbranu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2016

Pogodak fudbalera Barselone Lionela Mesija protiv Rome u Ligi šampiona proglašen je za najlepši gol u prošloj sezoni u izboru Evropske fudbalske unije (UEFA)...Više od 200.000 posetilaca sajta izabralo je da je najlepši Mesijev gol, kada je lobovao golmana Vojćeha Šćešnog posle akcije koja...

Nastavak na Vesti-online.com...

PRECENJENO NA SVE MOGUĆE NAČINE: Mesi dao gol sezone, ali… (VIDEO) (ANKETA)

Izvor: HotSport.rs, 25.Avg.2016

Utisak je da je bilo i lepših. Mnogo, mnogo lepših.. . Na sajtu UEFA održano je glasanje za najlepši gol sezone 2015/2016. Prvo mesto zauzeo je Leo Mesi svojim golom protiv Rome u grupnoj fazi Lige šampiona.. . (Youtube/Heronumberone). Mesi je za ovaj gol dobio 34% glasova od ukupno 215.417.. Nesumnjivo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.