Gol Pavlovića nedovoljan, Karabag i Liverpul u LŠ!

Izvor: B92, 23.Avg.2017, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol Pavlovića nedovoljan, Karabag i Liverpul u LŠ!

Engleski Liverpul, azerbejdžanski Karabag, portugalski Sporting, ruski CSKA i kiparski APOEL poslednji su učesnici Lige šampiona.

Posle 2:1 u Nemačkoj, 'Crveni' su i na Enfildu bili bolji od Hohenhajma 4:2 (3:1) i posle tri godine se vradili u elitno društvo.

S druge strane, ekipa iz Azerbejdžana postala je prvi tim iz te zemlje koji je zaigrao u Ligi šampiona, pošto je, posle minimalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slavlja kod kuće, poražena od Kopenhagena u Danskoj – 2:1 (1:0).

Najubedljiviji trijumf večeri zabeležio je lisabonski Sporting u Bukureštu protiv Steaue 5:1 (1:1) i tako neutralisao duel bez pogodaka pred svojim navijačima pre sedam dana.

Konačno, moskovski CSKA savladao je švajcarski Jang Bojs i kao domaćin 2:0 (1:0) i sa ukupnih 3:0 obezbedio još jedan prolaz u grupnu fazu, dok je APOEL rutinski sačuvao prednost od 2:0 iz prvog sureta protiv češke Sparte u Pragu – 0:0.

Žreb za grupnu fazu, kao i ceremonije proglašenja najboljih u sezoni iza nas, zakazan je za četvrtak u 18.00 u Grimaldi forumu u Monaku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Azerbejdžan na nogama - Karabag i Gurban Gurbanov u Ligi šampiona, uzalud gol Pavlovića! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2017

Sporting moćan u Bukureštu, APOEL preživeo Prag..Karabag piše istoriju! Prvi put jedan azerbejdžanski klub igraće u grupnoj fazi Lige šampiona, nakon što je Karabag u Danskoj doživeo “dozvoljeni” poraz od 2:1 u revanšu sa Kopenhagenom. U prvoj utakmici bilo je 1:0 za prvaka Azerbejdžana...Inače,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.