Glavobolja za Liverpul, gigant hoće Klopa!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2016, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavobolja za Liverpul, gigant hoće Klopa!

Oni precizno sve planiraju i uvereni su da će postići dogovor...

Nije novost, Bajern je i ranije razmišljao o Jirgenu Klopu. Oni su naime koketirali sa idejom da privole tadašnjeg menadžera Dortmunda da nasledi Gvardiolu, ali se tajming nije poklopio i Nemac je završio u Liverpulu.

No, izvor iz nemačkog kluba je potvrdio engleskim medijima da je taj posao samo odložen.

Ne očekuje se da Karlo Anćeloti više od dve sezone provede u Nemačkoj, njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posao je momentalni uspeh, odnosno trijumf u Ligi šampiona, domaće titule se podrazumevaju.

Ali, posao stvaranja novog tima kada ova generacija predvođena Lamom siđe sa scene bi trebalo da bude poveren Klopu.

Bajernova ideja je da mu bude ponuđen dugogodišnji ugovor, smatraju da je pravi čovek za stvaranje ekipe i veruju da će to privući menadžera Liverpula.

On je međutim potpisao šestogodišnji ugovor sa Redsima, no u Bajernu smatraju da to ne znači ništa, oni veruju da će ubediti Klopa u leto 2018. ili možda godinu kasnije da preuzme kormilo.

To bi jasno okrnjilo ugled Nemca u Dortmundu, ali sa druge strane suviše se preteruje sa rivalstvom i potencira na tome, iako je Gece otišao i vratio se, a kapiten "Milionera" Humels se preselio u Minhen, ili bolje da kažemo vratio se u Bajern.

Tačno je i da je Klop nekim svojim izjavama sugerisao da nikada ne bi trenirao Bajern, mada to nije nikada jasno rekao, ali sve je to deo folklora, sigurno da su Bavarci za svakog nemačkog trenera kruna karijere.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.