Gerete, šta radiš na terenu?

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gerete, šta radiš na terenu?

Neverovatan statistički podatak zabeležen tokom prvog dela polufinalnog susreta Lige šampiona između Juventusa i Real Madrida. Odsustvo sa terena očigledno je mnogo uticalo na igru Gereta Bejla.

Navijači Real Madrida gledali su u nebo i nadali se da će Geret Bejl biti spreman da zaigra protiv Juventusa u prvoj utakmici polufinala Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona.

Molbe su im uslišene ali se i ovoga puta istinitom pokazala ona poslovica da treba paziti šta želite jer može da vam se ostvari.

Velšanin je za vikend ušao sa klupe i proveo pola sata na terenu u duelu sa Seviljom, a u utorak je zbog važnosti meča morao da bude uvršten u startnu postavu.

Da je povreda ostavila posledice na formu Gereta Bejla govori i nesvakidašnji podatak zabeležen u prvom delu meča na "Juve Areni".

Krilni napadač Real Madrida imao je ubedljivo najmanje dodira sa loptom od svih igrača na terenu, svega 14, što je za 6 manje u odnosu na Ikera Kasiljasa!

Učinak igrača svakako se ne posmatra samo po ovakvim statističkim podacima ali oni naveliko govore o tome kakvu je ulogu pojedinac imao u igri svog tima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne možeš da pobediš kada imaš 10 igrača na terenu! Gde je bio Bejl?! Ne, ne, Real je igrao sa devetoricom, Ramos je bio još gori...

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2015

Roj Kin i Pol Skols udarili na dvojac Madriđana..Real Madrid je poražen u prvom polufinalnom meču Lige šampiona u Torinu od Juventusa (1:2), a na udaru medija širom Evrope je najskuplji fudbaler sveta Geret Bejl! Velšanin je pružio još jednu očajnu partiju, što nije promaklo oku mnogih stručnih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.