Gazda podržao Murinjov plan B

Izvor: B92, 24.Apr.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazda podržao Murinjov "plan B"

Vlasnik Čelsija Roban Abramovič podržao je plan Žozea Murinja da sa rezervnim timom igra protiv Liverpula u nedelju.

Čelsi bi se eventualnom pobedom na Enlfildu vratio u igru za titulu, tri kola pre kraja Premijer lige, ali ima problema sa povredama igrača.

Londonski tim je u utorak remizirao bez golova u Madridu sa Atletikom u polufinalu Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona, ali je zbog povreda do kraja sezone ostao bez Petra Čeha i Džona Terija.

Uz to, "plavci" u revanšu neće moći da računaju na Frenka Lamparda zbog kartona, dok Nemanja Matić nema pravo nastupa u Ligi šampiona.

Zbog toga je Murinjo najavio da će odmoriti kompletnu prvu postavu, te protiv Liverpula igrati sa B timom, iako to znači predaju u borbi za titulu.

I dok ga celokupna fudbalska javnost kritikuje zbog te odluke, podršku mu je pružio za njega najvažniji čovek, vlasnik kluba Roman Abramovič.

Rus i njegov Upravni odbor neće sprečiti Murinja u sprovede svoj plan, što se posebno neće svideti Mančester Sitiju, koji se nadao porazu Liverpula u nedelju.

Ova odluka je možda i Murinjova svojevrsna osveta Fudbalskoj asocijaciji (FA) koja ga je ponovo kaznila zbog kritikovanja sudija posle mečeva u Premijer ligi.

Portugalac je na sarkastičan način "čestitao" Majku Dinu i Majku Rajliju na poslu obavljenom u mečevima u kojima su delili pravdu Čelsiju, a u kojima je londonski tim poražen od Aston Vile i Sanderlenda.

Tri kola pre kraja Premijer lige Čelsi je drugi na tabeli sa pet bodova manje od lidera Liverpula, a bod iza njega je Mančester Siti koji ima utakmicu manje.

Čelsi gostuje Liverpulu u nedelju od 15:05 časova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gazda podržao Murinjov "plan B"

Izvor: B92, 24.Apr.2014

Vlasnik Čelsija Roban Abramovič podržao je plan Žozea Murinja da sa rezervnim timom igra protiv Liverpula u nedelju...Čelsi bi se eventualnom pobedom na Enlfildu vratio u igru za titulu, tri kola pre kraja Premijer lige, ali ima problema sa povredama igrača...Londonski tim je u utorak remizirao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.