Garsija pobesneo na konferenciji, uzeo fotografu kameru i slikao novinare

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garsija pobesneo na konferenciji, uzeo fotografu kameru i slikao novinare

Trener Rome Rudi Garsija demonstrirao je veliku nervozu tokom konferencije za štampu pred duel sa Bajernom u Ligi Šampiona, pošto je uzeo fotografu kameru i imitirao da slika sa njom kako bi pokazao koliko mu je to iritantno.

Moguće da je to posledica zbog izuzetno važnog meča koji „Vučica” igra u utorak, ali francuski stručnjak je bio vidno nervozan tokom cele konferencije.

U jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutku je odbio da ponovi odgovor koji deo novinara nije čuo, a onda je tražio od fotografa koji je prolazio pored njega da mu pozajmi aparat.

Besno je pritiskao dugme za kliktanje dok je imitirao da ponavlja odgovor, pa je potom pitao novinare da li bi oni mogli da se koncentrišu da njih neko tako slika.

Garsija je preuzeo Rimljane 2013. godine i prošle sezone je bio drugi u Seriji A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.