Galijani ludovao kao nikada (FOTO+VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2016, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani ludovao kao nikada (FOTO+VIDEO)

Najbolji pokazatelj koliko ovaj trijumf znači Milanu...

Videli ste kako je jedan od vodećih ljudi i legenda Milana Adrijano Galijani proslavio poslednji zvižduk sudije Ricolija na večerašnjem velikom derbiju? Tako se nekada na San Siru nisu slavile ni pobede u Ligi šampiona, u četvrtfinalu ili polufinalu, pa ni sami trofeji namenjeni najboljem klubu Evrope. Ali i to je pokazatelj u koliko je zapravo Milan velikom padu i koliko ovaj trijumf nad velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rivalom znači u nastojanjima da se milanski velikan uspravi i vrati na nekadašnje visine.

Kako bilo, ovo slavlje uloži nije bilo s ništa manje emocija nego na terenu i sigurno će obići Italiju još noćas. I to nije sve, u klipovima ispod pogledajte i kako je Galijani slavio poništeni gol Juventusa...

Donnarumma's last minute save and Galliani's emotional celebration after Milan's victory. pic.twitter.com/9qE7RsH78y


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.