Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUDELJ: Želim da igram Ligu šampiona!

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj i zvanično je novi član Ajaksa, a mladi vezista je istakao da mu je želja da sa “kopljanicima” osvoji titulu prvaka i igra Ligu šampiona.

- Želim titulu u Holandiji sledeće sezone, ali i da igram Ligu šampiona. Probaćemo da se plasiramo i za to će biti potrebno da što pre uđemo u pravu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << formu – rekao je Gudelj na promociji u crveno-belom dresu.
Nemanja Gudelj je izneo i niz hvale na račun uprave kluba iz Amsterdama, to jest na sjajnu organizaciju.
- Ovde je sve na vrhunskom nivou. To važi i za navijače. Znam kako je igrati protiv Ajaksa, te utakmice su uvek bile posebne, ne kao sve ostale. Drago mi je što ću od sad biti na ovoj strani. Ajaks je najbolji klub u Holandiji – istakao je reprezentativac Srbije.
Transfer Gudelja iz AZ Alkmara u Ajaks koštao je šest miliona evra.
hotsport.rs  - Beta
The post GUDELJ: Želim da igram Ligu šampiona! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.