Fantazi PL - Klopovi puleni za hrabre, ko je Ros Barkli za siromašne? (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazi PL - Klopovi puleni za hrabre, ko je "Ros Barkli za siromašne"? (foto)

Ko bi mogao da iskupi Liverpul u Birmingemu? Hoće li se Lukaku "porvati" sa Pjulisovom odbranom. Bane vam je siguran tip, a zbog čega je Paje ono što morate da imate u timu?

Napredovali ste, nema šta.

Iz nedelje u nedelju sve veći broj poena je potreban za novac, sada ni više od stotke ne garantuje ništa.

U svakom slučaju, od kada sam rešio da se malo uozbiljim (opustio me onaj turnir "jedan na jedan") blizu sam nagrade, ali ne i u top 10.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Videćemo vas u Ligi šampiona, spremamo iznenađenja, čak i ligu, ali ovog vikenda sledi novo kolo Premijer lige. Na programu je devet utakmica za sastavljanje tima, uvertiru između Sanderlenda i Junajteda preskačemo, ne morate ranije da se budite.

Neću da analiziram utakmice kao prošle nedelje, ali ćemo ovog puta da nabacamo dosta igrača koje treba uzeti u obzir prilikom sastavljanja tima, a ponudiću vam skuplje opcije, i "trpezu" za siromašnije.

Golmani

Apsolutni hit prethodnih nedelja bio je povratnik na gol Sejntsa, Frejzer Forster (7.60). Branio je fantastično protiv Arsenala, sačuvao mrežu protiv Vest Hema. Sautempton će u Vels, rival je Svonsi koji je procvetao dolaskom trenera Gvidolina. Moguće je da će meč biti napet i sa malo golova, a osim pomenutog golmana, uzmite u obzir i Minjolea (7.80) iz Liverpula. Gostuju Aston Vili koja jeste dobila prošle nedelje, ali je, čini se opstanak predaleko. Belgijanac ne brani dobro, ali poslednjih godina Redsi obično dobijaju bez postignutog gola u Birmingemu, pa je ovo možda šansa da za relativno mali novac dobijete solidan broj bodova.

Osim ove dvojice, skuplja opcija je jasno Kurtoa (8.40) pošto će Njukasl teško pripretiti Čelsiju na "Stamford Bridžu".

Za one baš hrabre, moj pik je Gomeš (7.20) iz Votforda, Brazilac je potcenjen, Kristal Palas teško daje golove i nema razloga da im previše verujemo i ove nedelje.

Odbrana

Za ovu nedelju sam vam iskopao Čarlija Danijelsa iz Burnmauta (7.60) koji je igrao iznad svih očekivanja u prethodnim mečevima. "Trešnjice" čekaju Stouk, mogao bi da nastavi žetvu poena, iako mu je cena porasla.

Od onih skupljih opcija, Bane Ivanović (9.20) igra sve bolje iz nedelje u nedelju. Imaće dosta izleta na protivničku polovinu protiv defanzivno orjentisanog Njukasla. Ako pogledate statistiku, Srbin je igrač "Plavaca" koji se najčešće ubacuje, ima najveći broj centaršuteva, ali i šuteva u okvir gola. Bane u proseku donosi 7.05 poena po meču, i ako vam treba neko ko će sigurno obezbediti solidan rezultat, on je pravi izbor.

Pošto igram avanturističkih 3-4-3, moraću da prištedim na trećem defanzivcu. Očekujem da će Vest Hem napraviti dobar rezultat u Noriču, ali Ogbona (7.60) je rovit, mada bi trebalo da igra. Aron Kresvel (8.20) je dobra opcija, ali je preskup, pa ću uzeti Akea (7.60) mladog štopera Votforda koji donosi najviše poena u odbrani novog prvoligaša. Ovaj momak koji je pozajmljen iz Čelsija ima najviše presečenih lopti, uspešnih uklizavanja, ali i solidan broj ulazaka u kazneni prostor rivala.

Ostali?

Skot Dan (8.20) iz Kristal Palasa je najopasniji napadač tima, kad već špicevi ne daju gol, prava je napast prilikom prekida. Uz njega, sigurna opcija je Teri (8.60), verovatno će igrati u paru sa Kejhilom (8.40) jer je Zuma (8.40) povređen.

Liverpulove štopere ne preporučujem nikome, ali ako baš morate, Mamadu Sako (8.20) je najpouzdanija opcija, Moreno (8.60) je ofanzivni bek, ali mislim da je preskup.

Vezni red

Postajem dosadan, Pajea (11.20) morate da uzmete, tu priče nema, iz nedelje u nedelju se isplaćuje, potpisao je novi ugovor, postao najplaćeniji igrač u istoriji Vest Hema.

Oko njega će mnogi oformiti vezni red, Marez (10.60) igra protiv Arsenal što će uplašiti mnoge, a kapiram da je najčešće pitanje "Da li je moguće da će Lester dobiti i Arsenal?".

Što se "Tobdžija" tiče, Ozil (12.60) nas je ispoštovao u Burnmautu, Aleksis Sančez (12.00) nije. Ipak, obojicu ću ih ostaviti izvan tima, nemam ideju šta bi moglo da se desi u duelu Arsenala i "Lisica".

Šta kažete na Vilijana (10.40)? Skup jeste, u poslednje vreme je malo slabiji, produktivnost mu opada, ali verovatno je Njukasl dobra šansa da Brazilac zapleše.

U veznom redu ću da vam iskopam Arona Lenona (7.60) koji u poslednje vreme igra pre Delofeua i svakako, ako vam treba jeftiniji igrač, on bi mogao da ima važnu ulogu za Everton protiv VBA. Neka bude Ros Barkli (10.20) za siromašne, možda donese prevagu.

Ipak, imam malo više prostora, dovoljno za Kantea (8.60) iz Lestera. Nekoga iz redova lidera moram da ispoštujem, a kada vidite njegovu statistiku, 103 presečene lopte 75 uspešnih uklizavanja, derbi sa Arsenalom je kao rođen za Francuza. On prosečno donosi oko 7 poena po meču.

Dele Ali (9.40) je poslednjih nedelja bio siguran tip, ali Totenhem ide na noge Sitiju, pa ću iz tog razloga propustiti ovog supertalentovanoh momka. Njega hoću, ali Gulfija Sigurdsona (8.40) neću. Sautempton jeste nezgodan protivnik, no Islanđanin je dao pet golova u poslednjih šest mečeva, nekoliko puta mi je doneo veliki broj poena i pratiću formu.

Od ostalih vezista, obratite pažnju na Antonija (7.80) iz Vest Hema, dosta nam je bodova doneo pre dva kola kada je i dao gol. Ako vam treba neko jeftin Hari Arter (7.60) iz Burnmauta donosi oko 5 poena u proseku, dok Ves Hulahan (7.80) iz Noriča ume da bude itekako isplativ, mada ne verujem "Kanarincima" ove nedelje.

Napad

Da ne smaram više, imam nešto manje od 30 miliona za trojicu napadača. Od prošle nedelje se junačim da uzmem Firminja (9.60), u Klopovom Liverpulu nekako mi on jedini liči na konstantu u ovom trenutku.

Lukaku (11.80) će voditi veliku bitku sa rmpalijama iz VBA, ali Pjulisov tim je oslabljen i nekako verujem da će biti lak plen za Everton koji je doduše potpuno nepredvidiv.

Mislio sam da zatvorim sa Trojom Dinijem (8.40), Igalo (9.40) posti, biće pod paskom defanzivaca Palasa, što bi kapiten Votforda mogao da iskoristi. Ni on nije u nekoj specijalnoj formi, ali izvodi penale, donosi oko 6.5 bodova po meču.

Ipak naša sam jeftiniju opciju, Afobe (7.80) iz Burnmauta bi mogao da se isplati, stigao je iz niže lige, odmah se nametnuo, postigao dva gola, videćemo kako će proći protiv u poslednje vreme očajnog Stouka.

Ona najveća imena Aguera (13.20), Žirua (11.40), Kejna (11.40) ću ostaviti po strani, nisam siguran ko će bljesnuti, dok nisam imao novca za Dijega Koštu (10.20) koji je našao sebe od kada je Hidink zamenio Murinja.

Dakle moj tim je:

Minjole (7.80),

Ivanović (9.00), Danijels (7.60), Ake (7.60),

Paje (11.20), Vilijan (10.40), Kante (8.60), Sigurdson (8.40),

Firminjo (9.60 kap), Lukaku (11.80), Afobe (7.80)


Vidimo se na fantasynova.rs pobednici dele vredne nagrade, ukupni fond je 12 000 na takmičenju za koje sam se prijavio ove nedelje.

Proverite ovde mogućnosti, imate i statistiku, kvalifikovani ste ako imate više od 18 godina.

Srećno!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.