(FOTO) KVOTA PREKO 4000: U BiH odigran perfektan tiket

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) KVOTA PREKO 4000: U BiH odigran perfektan tiket

Da je vlasnik znao da će sve pogoditi ovako lako, sigurno bi uložio značajno više novca

Na internetu se nakon sinoć odigranih mečeva Lige šampiona pojavio dobitni tiket koji se svakako može svesti pod kategoriju „majstorski“.

Sudeći po potvrdnom listiću, tiket je odigran u BiH a njegov vlasnik je na svega 20 feninga, odnosno jednu petinu konvertibilne marke, osvojio čak 828 maraka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uz kvotu od 4143 i to na samo četiri odigrana para.

On je pogodio da će Porto pobediti BATE u gostima i to „iz iksa“, zatim da će Roma voditi na poluvremenu protiv CSKA a da će meč biti okončan remijem, da će Barsa biti bolja u drugom poluvremenu od APOEL-a, kao i najveću kvotu od čak 27, da će Mančester siti savladati Bajern nakon preokreta u drugom poluvremenu.

Zamislite kako je samo bio srećan kada je Aguero kompletirao svoj het-trik.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.