Evropska bitka: Bilbao - Selta 12:00 SK1

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2016, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska bitka: Bilbao - Selta 12:00 SK1

Da li će Bilbao ugasiti na San Mamesu snove Selte o Ligi šampiona?

Sigurno, nebesko plavi će biti presrećni i ulaskom u Ligu Evrope, ali možda je ovo i istorijska šansa da se domognu evropske elite. Samo, ne smeju da dozvole da im se istorija ponovi, prošli put su ušli u Ligu šampiona pa ispali iz lige.

Bilbao se takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bori za Evropu ali težak je put do kontinentalnih takmičenja, pogotovo zbog povreda veoma važnih igrača kao što su Aduriz i Ajmerik Laport. Na prethodnih pet mečeva, imaju tri pobede, jedan poraz i jedan remi.

Selta ima tri remija i dve pobede na prethodnih pet mečeva, ovo je veoma zanimljiv tim i retko gubi, ali kada gube, gube spektakularno. Na ovom meču, galicijski tim će biti lišen usluga igrača kao što su Fontas, Nestor Dijas i Bove.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.