Emirejts ima novog heroja: Sančezov prvenac odveo Arsenal u Ligu šampiona! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emirejts ima novog heroja: Sančezov prvenac odveo Arsenal u Ligu šampiona! (VIDEO)

Prvenac u dresu Arsenala i to u najbitnijem meču za sve Tobdžije! Aleksis Sančez je kupio srca kompletnog Emirejtsa, pošto je njegov pogodak u poslednjim sekundama prvog poluvremena odveo četu Arsena Vengera u Ligu šampiona, 17. put zaredom!

Akcija iz koje je proistekao pogodak bila je jedna od retkih pravih, kvalitetnih na utakmici. Taman kada su svi pomislili da će drugo poluvreme doneti više uzbuđenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << usledile su promene.

Debuši je odlično nadriblao loptu po desnoj strani, uputio oštar centaršut, ali je odbrana Bešiktaša uspela da se odbrani. Ali, samo na momenat. Lopta je došla u posed Vilšira, koji je odigrao odličan dupli pas sa Ozilom, a na pravom mestu u pravom trenutku našao se Aleksis za prvi pogodak i ogromnu radost.

Nastavak meča doneo je za nijansu više uzbuđenja, ali situacija se nije menjala. Bešiktaš je jedinu ozbiljniju šansu na meču imao preko Dembe Ba u 64. minutu, ali je njegov udarac sa nekih sedam-osam metara levo iskosa samo pogodio spoljni deo mreže.

Gostima se nada vratila u 75. minutu, kada je Arsenal ostao sa desetoricom na terenu, pošto je Metju Debuši zaradio i drugi žuti karton, potpuno bespotrebno.

Drhtao je Emirejts do samog kraja, ali je na sreću prepunih tribina, rezultat ostao nepromenjen.

----------------------------------

ARSENAL - BEŠIKTAŠ 1:0 (1:0)

/Sančez 45+1/

Stadion: Emirejts, London

Sudija: Pedro Proensa

Kartoni: Debuši 14, 75 (crveni), Čejmbers 76, Šćešnji 86 – Kavlak 23, Ozjakup 32, Franko 60, Hatčinson 79, Usjal 85, Tore 90

Arsenal: Šćešnji – Debuši, Mertezaker, Košćelni, Monreal – Flamini – Okslad-Čembrlen, Kazorla, Vilšir, Ozil (Čejmbers od 76) – Sančez.

Bešiktaš: Zengin – Kojbaši, Franko, Gulum, De Mores – Hatčinson, Ozjakup, Kavlak (Ujsal od 77) – Pektemek (Tošun od 88), Sahan (Tore od 63), Ba.

----------------------------------

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.