Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENRIKE: Slab dan nas je koštao

Fudbaleri Barselone neće biti u prilici da brane trofej Lige šampiona pošto ih je u dva četvrtfinalna meča iz ovog takmičenja izbacio madridski Atletiko.

Jorgandžije su u revanšu pobedom od 2:0 nadoknadili gol minusa iz prvog duela koji je pripao Kataloncima rezultatom 2:1.
Uz kurtoazne čestitke na pobedi trener gostiju Luis Enrike otkrio je razloge slabe partije svog tima.
LŠ, ČETVRTFINALE: ‘Visente Kalderon’ slavi Antoana Grizmana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i plasman u polufinale (VIDEO)
– Imali smo svoje prilike pogotovo u drugom poluvremenu, ali nije bio naš dan. Čestitam Atletiku. Želeli smo da dbranimo trofej, ali nismo uspeli u tom. Atletiko je igrao kako je igrao, čekao je svoje šanse i iskoristio ih je, rekao je posle utakmice mladi stručnjak koji je prihvatio krivicu na sebe.
LŠ, ČETVRTFINALE: Benfika zapretila, ali je Bajern surovo odgovorio i prošao u polufinale (VIDEO)
– Ja sam krivac, ne baš 100%, ali 99,9%. Ja sam glavni trener što znači da je krivica samo moja. Igralo se onako kako smo mi želeli. U prvom poluvremenu nije bilo nikakvih problema, osim slučajno primljenog gola. Mislim da Atletiko nije bolji tim od nas.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.