Džeko produžio ugovor sa građanima

Izvor: RTS, 21.Avg.2014, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko produžio ugovor sa "građanima"

Napadač Mančester sitija, reprezentativac BiH Edin Džeko, potpisao je novi četvorogodišnji ugovor s klubom, pa će u redovima šampiona Premijer lige ostati do 2018. godine.

Menadžer Manuel Pelegrini odlučio je da zadrži sjajnog fudbalera, jednog od najzaslužnijih za osvajanje titule prošle sezone, nakon uspešnog starta i pobede u nedelju u Njukaslu (2:0), gde je Džeko u potpunosti opravdao njegovo poverenje.

"Ne čude me njegove partije, on je izrastao u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pravog timskog igrača. Veoma sam srećan što je Džeko produžio ugovor, jer ima veoma značajnu ulogu u našoj ekipi", rekao je Pelegrini za klupski sajt.

Dvadesetosmogodišnji Džeko rekao je da se nije dvoumio u vezi sa produžetkom saradnje.

"Zaista sam srećan ovde, Siti je moja druga kuća. Još kada sam dolazio znao sam da ću dugo ostati u ovom klubu, ne vidim da je bilo gde bolje nego ovde", rekao je Džeko, koji je na Etihad stigao 2011. godine iz nemačkog Volfsburga.

Za reprezentaciju BiH do sada je odgrao 65 utakmica i postigao 36 golova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Marota uveren da Vidal ostaje

Izvor: B92, 21.Avg.2014

Generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota uveren je da će Arturo Vidal ostati u torinskom klubu, uprkos nastojanjima Mančester Junajteda da ga dovede...Vidal je u decembru produžio ugovor sa Juventusom do 2017. godine, a pored Junajteda interesovanje za Čileanca pokazao je i Arsenal..."Svi uslovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.