Dosadni? Najbolji! Čelsi je šampion!

Izvor: Mondo, 03.Maj.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosadni? Najbolji! Čelsi je šampion!

Pobedom protiv Kristal Palasa "plavci" osvojili peti trofej prvaka u klupskoj istoriji!

1955, 2005, 2006, 2010. i 2015!

Stamford Bridž ponovo je dom šampiona Premijer lige! Tim Žozea Murinja u nedelju je pobedio Kristal Palas na svom terenu (1:0) i matematički potvrdio da mu ove sezone nema ravnog u Engleskoj.

Golom Edena Azara iz nepostojećeg penala, "plavci" su upisali još tri boda, koja su im nedostajala da i teoretski završe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posao.

Bane Ivanović odigrao je ceo meč za šampiona i drugi put u karijeri postao prvak Premijer lige. Nemanja Matić takođe je bio deo tima od početka do kraja i osvojio najznačajniji trofej u karijeri.

Kristal Palas uložio je veliki napor da odloži slavlje, ali je danas definitivno Čelsijev dan. Alan Pardju čestitao je Žozeu Murinju još dok je meč trajao. Portugalac je osvojio treću titulu sa "plavcima", a osmu u karijeri.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo je opet uspeo: Čelsi osvojio Premijer ligu!

Izvor: Blic, 03.Maj.2015

Peti put u klupskoj istoriji, Čelsi je šampion. Četvrti trofej otkako postoji Premijer liga londonski "plavci" su i definitivno osvojili tri meča pre kraja ovosezonskih nastupa u šampionatu, savladavši Kristal Palas sa 1:0 golom zvanično najboljeg igrača lige, Edena Azara, stekavši tako nenadoknadivu...

Nastavak na Blic...

Svlačionica na 'Stamford Bridžu' okupana šampanjcem... (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015

Fudbaleri Čelsija slave titulu šampiona Engleske. Bio im je dovoljan i bod protiv Kristal Palasa, osvojili su sva tri golom najboljeg igrača Premijer lige ove sezone, Edena Azara...Slavljenički 'šampanj' je otvorio Gari Kejhil...Pesma. Hor londonskih "plavaca", Nemanja Matić "srbuje" - tri prsta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.