Dečko, pa ko tebe plaća?

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko, pa ko tebe plaća?

Fudbaler Čelsija Sesk Fabregas veće šanse u Ligi šampiona daje svom bivšem klubu - Barseloni.

Foto: AP Photo/Rui Vieira

Igra u Londonu, ali mu je srce uvek uz Barselonu. Baš to je opet stavio do znanja Sesk Fabregas.

On je rekao je da je njegov bivši klub Barselona najbolji na svetu i poručio da je opet glavni kandidat za trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Lige šampiona.

"Proveo sam tri lepe godine u prvom timu Barselone, možda i najlepše u životu. To je najbolja ekipa na svetu, a snaga tima ogleda se u odličnom napadačkom triju Mesi-Suarez-Nejmar. Opet su glavni favoriti za osvajanje Lige šampiona", rekao je Fabregas za "Gardijan".

Fabregas je prošle godine prešao iz Barselone u Čelsi posle teških reči igrača i čelnika kluba, nakon što je španski reprezentativac istakao da nije imao adekvatan tretman u timu.

On je prošao čuvenu omladinsku školu La Masiju, ali je sa 16 godina prešao u Arsenal, gde se afirmisao. Na Nou Kamp se vratio 2011. godine i za tri sezone osvojio sve osim Lige šampiona, jedinog trofeja koji mu nedostaje u karijeri.

U dresu katalonskog kluba odigrao je 152 utakmice i postigao 42 gola.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.