De Rosi i Emerson s one strane pameti! Porto protutnjao Rimom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Rosi i Emerson s one strane pameti! Porto protutnjao Rimom (VIDEO)

Italijanski klub počinio fudbalsko samoubistvo na Olimpiku i ostao bez Lige šampiona

Sezona nije još pošteno ni počela, a za Romu je već u velikoj meri neuspešna. Šamar koji je Porto lupio Vučici večeras na Olimpiku navijači velikana iz Večnog grada pamtiće još dugo, dugo.

Ne samo što Roma nije uspela da se plasira u grupnu faze Lige šampiona, već ju je portugalski klub praktično “poništio“ – 3:0. A i sami fudbaleri domaćeg tima u znatnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meri su pomogli Portu.

Verovatno nije baš bilo mnogo onih koji su očekivali ovakav ishod, pogotovo posle prve utakmice u Portugaliji koja je završena remijem (1:1) i delovalo je da je Roma bliža Ligi šampiona.

Ta ideja pukla je već u osmom minutu meča na Olimpiku kada je posle prekida, Felipe glavom zatresao mrežu. A onda, kao da je neki đavo ušao u fudbalere Rome.

Prvo je Danijele de Rosi dobio crveni karton zbog brutalnog prekršaja na Pereiri. Ali to nije bila jedina glupost domaćih, pošto je u 50. minutu isključenje zaradio i rezervista Emerson zbog podjednako oštrog faula na Koroni.

Posle toga sve je bilo jasno. Porto je igrao veoma pametno, držao loptu, a onda za samo dva minuta dotukao Italijane. U 73. minutu Migel Lajun iskoristio je neuspelu zamku odbrane rome, a dva minuta kasnije Korona je izlomio Manolasa i poslao raketu u mrežu.

Fudbalerima i navijačima Rome za utehu ostaje činjenica da će Vučica od jeseni igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.