Dani Alveš otkrio primarni cilj Stare dame

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani Alveš otkrio primarni cilj 'Stare dame'

Nije teško pogoditi o čemu se radi.

Brazilac koji je ovog leta došao u Juve iz Barselone istakao da 'Bjankoneri' napadaju trofeje na svim mogućim frontovima, ali da je "klempa" prioritet.

"Juventus ima odličnu ekipu i sposoban je da pobedi svakoga u Evropi." izjavio je Dani Alveš za Sky Sports.

"Sasvim je razumljivo što su očekivanja velika, ona su srazmerna kvalitetu ekipe. Mislim da možemo da realizujemo cilj. Idemo korak po korak, motivisani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo, a to je, na kraju krajeva, osnovni preduslov da stignete do vrha." rekao je desni bek Juventusa.

Podsetimo, Juve je prošle sezone u Ligi šampiona eliminisan već na startu nokaut faze od minhenskog Bajerna. Pretprošle je u berlinskom finalu pao pred Barselonom, čiji je član bio i Dani Alveš.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.