Danci u Kijevu istakli rusku zastavu, navijači Dnjepra se obračunali sa obezbeđenjem /VIDEO/

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danci u Kijevu istakli rusku zastavu, navijači Dnjepra se obračunali sa obezbeđenjem /VIDEO/

Na meču kvalifikacija za Ligu šampiona između Dnjepra i Kopenhagena, koji se igrao u Kijevu, došlo je do obračuna navijača dva tima, kao i fanova ukrajinskog kluba sa obezbeđenjem, jer su gosti istakli rusku zastavu na svojoj tribini.

Danski navijači doneli su zastavu Rusije aludirajući na trenutne sukobe na istoku Ukrajine, tako da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fanovi domaće ekipe, iznervirani gestom, ušli na teren i krenuli da se obračunavaju sa obezbeđenjem.

Kako ruski mediji prenose, u haosu koji je trajao 15 minuta, učestvovalo je nešto oko 50 Ukrajinaca i 15 Danaca, a rezultat toga bilo je odloženo drugo poluvreme 20 minuta.

Jedan igrač koji je sedeo na klupi povređen je prilikom scene koja ne bi trebalo da se viđa u tom rangu takmičenja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.