DEFINICIJA DIVLJENJA: Pogledajte kako izgleda lice dečaka kojeg Ronaldo izvodi na teren

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFINICIJA DIVLJENJA: Pogledajte kako izgleda lice dečaka kojeg Ronaldo izvodi na teren

Dečaci su oduševljeni kada god dobiju priliku da izađu na teren, ali kada ti "zapadne" baš Ronaldo...

Real Madrid je sinoć na čuvenom "Enfildu" razbio Liverpul sa 3:0, a mrežu "Crvenih" načeo je Kristijano Ronaldo sjajnim pogotkom kojim je nastavio svoju golgetersku seriju.

Osim sjajne predstave Ronalda i Real Madrida  u centru pažnje bio je i Mario Baloteli sa još jednom očajnom partijom, ali i jedan dečak koji je postao internet hit nakon meča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Kako to obično biva u Ligi šampiona, na teren sa igračima izlaze deca, držeći ih za ruke, koja ostaju tu dok se ne intonira himna Lige šampiona.

Jedan dečak je ipak sinoć bio srećniji od drugih. Njemu je dat zadatak da drži za ruku verovatno najboljeg fudbalera sveta u ovom trenutku, Kristijana Ronalda.

Divljenje na njegovom licu bilo je neskriveno:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.