Borba za Ligu šampiona

Izvor: TV Arena Sport, 27.Nov.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za Ligu šampiona

U osmini finala Lige šampiona ostalo je još pet mesta, a ko će se izboriti za plasman biće poznato tek nakon poslednjeg kola grupne faze.

U 16 najboljih već su čekirali Real, Borusija, Barselona, Bajern, PSG, Porto i pre petog kola, a nakon mečeva u utorak i sredu proleće u elitnom klupskom takmičenju obezbedili su i Šahtjor, Čelsi, Atletiko Madrid, Arsenal, Bajer Leverkuzen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport <<
Za pet preostalih mesta boriće se Juventus i Olimpijakos iz grupe A, Liverpul i Bazel u grupi B, Monako i Zenit iz C grupe, Roma, CSKA Moskva i Mančester siti u grupi E, kao Sporting i Šalke iz G grupe.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje fudbalske prenose.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ako ste propustili neku vest iz sveta fudbal obavezno pogledajte link vesti.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.