Basta brani čast Orlova u rimskom derbiju, Đorđević čeka svoju šansu, Garsija ostavio Ljajića i Pjanića na klupi!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basta brani čast Orlova u rimskom derbiju, Đorđević čeka svoju šansu, Garsija ostavio Ljajića i Pjanića na klupi!

Poznate su startne postave u rismkom derbiju

Lacio i Roma na rimskom Olimpiku od 18 čaova biju odličujuću bitku za direktan plasman u Ligu šampiona. Laciju je neophodan trijumf sa plasman na drugu poziciju, dok Romi odgovara i remi koji bi je ostavio na poziciji dva.

U skladu sa tim su i zvanične postave dva tima za koje su se odlučili Stefano Pioli i Rudi Garsija. Jedini reprezentativac Srbije u startnih 11 dva tima biće Dušan Basta, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će Filip Đorđević i Adem Ljajić svoju priliku potražiti u nastavku meča.

LACIO (4-2-3-1): Marketi - Basta, De Fraj, Đentileti, Lulić - Parolo, Ledesma - Kandreva, Mauri, Anderson, Klose.

ROMA (4-3-3): De Sanktis - Torosidis, Manolas, Janga Mbiva, Holebas - Najngolan, De Rosi, Keita - Florenci, Toti, Iturbe.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne pomaže ni Đorđević, Roma u LŠ, Lacio sad drhti! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015

"Derbi dela Kapitale" pripao Romi, sve zanimljivo desilo se u poslednjih 20 minuta, na kraju 2:1 za "Vučicu", jedini gol za Lacio delo Srbina. Roma je u Ligi šampiona, Lacio mora u grotlo Vezuva u poslednjem kolu!..Lacio je bio bolji rival u prvom poluvremenu, mada nije bilo nekih veliki prilika, kao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.