Barselona bez novog čuda, Juventus i Monako u polufinalu

Izvor: Press, 20.Apr.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona bez novog čuda, Juventus i Monako u polufinalu

Fudbaleri Barselone i Juventusa odigrali su na "Nou Kampu" revanš četvrtfinala Lige šampiona bez golova, dok je Monako kao domaćin savladao Borusiju Dortmund 3:1.
foto: novosti.rs
Fudbaleri Barselone nisu uspeli da naprave novo čudo poput nedavnog protiv Pari Sen Žermena, pošto su večeras u revanš meču četvrtfinala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Lige šampiona protiv Juventusa odigrali 0:0, pa će italijanski klub u polufinale.
U prvom meču u Torinu bilo je 3:0 za Juventus.

U polufinale se plasirao i Monako, koji je slavio protiv Dortmunda 2:1. Francuzi su posao završili golovima Kilijana Mbpaea u 3, Radamela Falkaa u 17. i Valerija Žermena u 81, dok je jedini strelac za nemački tim bio Marko Rojs u 48. minutu.

U prvom meču u Dortmundu bilo je 3:2 za Monako.

Dan ranije, u polufinale su se plasirali Real Madrid i Atletiko Madrid.

Žreb je u petak u Nionu, a polufinalne utakmice igraće se 2. i 3. maja, odnosno 9. i 10. maja.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćerka trenera Juventusa došla na Kamp Nou, a jasno vam je što su svi gledali samo u nju čim se pojavila (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017

Ćerka Masimilijana Alegrija, Valentina, koja ima 22 godine i važi za jednu od najatraktivnijih devojaka u Italiji, bila je na Nou Kampu i bodrila je svog oca i Juventus da savladaju Barsu u prođu u polufinale Lige šampiona...A post shared by Valentina Allegri (@valentinallegrireal) on Apr 19, 2017...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.