Barsa bez Bledog viteza u El Klasiku

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa bez 'Bledog viteza' u 'El Klasiku'

Sa 'Nou Kampa' stiže vest da će Andres Inijesta propustiti narednih 14 mečeva, među kojima je i derbi protiv Real Madrida.

Inijesta je juče na 'Mestaji' doživeo neugodnu povredu usled oštrog starta Enca Pereza, pa će morati na dužu pauzu.

'As' u dašanjem izdanju piše da će Barsa biti bez svog kapitena na prvenstvenim mečevima protiv Granade, Sevilje, Malage, Real Sosijedada, Real Madrida, Osasune i Espanjola, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i na utakmici prve runde Kupa Kralja protiv Herkulesa i preostala tri meča grupne faze Lige šampiona protiv Mančester Sitija, Borusije Menhengladbah i Seltika.

Inijesta će takođe propustiti kvalifikacionu utakmicu za Mondijal u Rusiji između Španije i Makedonije, kao i prijateljski okršaj protiv Engleske.

Postavlja se i pitanje ko će zameniti 'Bledog viteza' u startnoj postavi Katalonaca.

Kandidata je nekoliko - Arda Turan, Andre Gomeš, Rafinja Alkantara, Denis Suarez, Serđi Roberto.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.