Banjaluka spremna za rukometni spektakl

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka spremna za rukometni spektakl

BANJALUKA - Sve je spremno za održavanje kvalifikacionog turnira Lige šampiona i vjerujem da će organizacija ovog spektakla biti uspješna, rekao je Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Organizacionog odbora smotre, koja će se u subotu i nedjelju održati u "Boriku".

On je istakao da je kvalifikacioni turnir rukometne Lige šampiona veoma značajan za Banjuluku.

"U petak će doći supervizor EHF-a, koji će izvršiti kontrolu dvorane >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 'Borik' i vidjeti u kakvim će se uslovima odigravati utakmica. Cilj Borca je Liga šampiona i pored toga što to iziskuje veće troškove, pa moramo učiniti sve da se pronađe novac kako bi adekvatno bio ispraćen rezultat ekipe", naveo je Gavranović.

Direktor RK Borac M:tel Vladimir Branković pozvao je ljubitelje rukometa da u što većem broju dođu u dvoranu "Borik" i podrže "crveno-plave" na putu do istorijskog uspjeha.

Prvog dana turnira, u polufinalnim mečevima, sastaju se: Elverum (Norveška) - Limburg (Holandija) u 17.30, te Borac - Alpla hard (Austrija) od 20 časova.

Utakmica za treće mjesto na programu je u nedjelju od 17.30, a finale u 20 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.