Balak: Čelsi nema slabu tačku, može da osvoji Ligu šampiona!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balak: Čelsi nema slabu tačku, može da osvoji Ligu šampiona!

„Nadam se da će nastaviti ovim tempom i verujem da Murinjo neće dopustiti euforiju", rekao je legendarni Nemac

Nekadašnji fudbaler Čelsija Mihael Balak rekao je danas da londonski tim nema slabu tačku i da može da ponovi uspeh iz 2012. godine i osvoji Ligu šampiona.

Čelsi je jedinu titulu prvaka Evrope osvojio protiv Bajerna u Minhenu, a Balak veruje da Plavci mogu ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da budu najbolji na tlu Nemačke, ovoga puta u Berlinu.

„Čelsi ima kvalitetan tim i mislim da nema slabu tačku. Na osnovu igre protiv Šalkea može drugi put u istoriji da osvoji Ligu šampiona. Nadam se da će nastaviti u ovom tempu i verujem da Murinjo neće dopustiti euforiju“, rekao je Balak za Skaj Sport.

Balak je od 2006. do 2010. godine za Plavce odigrao 166 utakmica, postigao 55 golova i osvojio titulu u Premijer ligi, Liga kup i tri FA kupa, ali je izgubio finale Lige šampiona od Mančester Junajteda 2008. godine.

Tokom karijere igrao je za Kajzerslautern, Bajer iz Leverkuzena i Bajern, dok je za reprezentaciju Nemačke nastupio 98 puta i dao 48 golova.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Balak: Čelsi nema slabu tačku, može da opet osvoji Ligu šampiona

Izvor: Blic, 26.Nov.2014

Nekadašnji fudbaler Čelsija Mihael Balak rekao je da londonski tim nema slabu tačku i da može da ponovi uspeh iz 2012. godine i osvoji Ligu šampiona...Čelsi je jedinu titulu prvaka Evrope osvojio protiv Bajerna u Minhenu, a Balak veruje da „plavci" mogu ponovo da budu najbolji na tlu Nemačke,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.