Anćeloti menja Rodžersa u Liverpulu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2015, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti menja Rodžersa u Liverpulu?

Poznati italijanski trener Karlo Anćeloti mogao bi da preuzme Liverpul, prenosi Dejli Ekspres.

Kako se navodi, čelnici kluba kontaktirali su Anćelotija sa namerom da zameni Brendana Rodžersa, koji se našao na udaru kritika jer ekipa nije pobedila na poslednjih pet utakmica i nalazi se na 13. mestu u Premijer ligi.

Anćeloti je trenutno bez angažmana, nakon što je na kraju prošle sezone napustio madridski Real.

Iskusni stručnjak ima bogatu karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iza sebe pošto je osvajao titule u Engleskoj sa Čelsijem, u Italiji sa Milanom i u Francuskoj sa Pari Sen Žermenom.

Tri puta je osvojio pehar Lige šampiona, sa Milanom (2003, 2007) i sa Realom (2014).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Liverpul menja Rodžersa čovekom koji je osvojio tri puta Ligu šampiona

Izvor: Blic, 23.Sep.2015

Poznati italijanski trener Karlo Anćeloti mogao bi da preuzme Liverpul, prenosi „Dejli Ekspres”...Kako se navodi, čelnici kluba kontaktirali su Anćelotija sa namerom da zameni Brendana Rodžersa, koji se našao na udaru kritika jer ekipa nije pobedila na poslednjih pet utakmica i nalazi se na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.