Anćeloti: Bajern je favorit i vodi ga iskusni Gvardiola, ali neće mu biti lako

Izvor: Blic, 11.Apr.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Bajern je favorit i vodi ga iskusni Gvardiola, ali neće mu biti lako

Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti ocenio je da je minhenski Bajern favorit u polufinalu Lige šampiona, ali da niko ne može unapred da otpiše kraljevski klub.

"Bajern je favorit, ali neće mu biti lako protiv Reala. Bajern je sjajna ekipa, a ima i fantastične individualce. Gvardiola je iskusan trener. Očekujem dve izuzetno teške utakmice", rekao je Anćeloti.

Real će biti domaćin u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << meču koji se igra 23. aprila, a revanš je 29. aprila u Minhenu. Bavarski i madridski gigant do sada su igrali 20 puta u evropskim kupovima, Bajern ima 11 pobeda, Real sedam, a uz to su i dva puta odigrali nerešeno.

Poslednji put pomenuti klubovi sastali su se u polufinalu Lige šampiona u sezoni 2011/2012. Bajern je u Minhenu pobedio sa 2:1, istim rezultatom Real je slavio u Madridu, a Bavarci su posle penala trijumfovali sa 3:1.

Kasnije, Bajern je u finalu u Minhenu, na isti način, posle penala, izgubio od Čelsija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Anćeloti: Bajern je favorit, ali neće mu biti lako

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Apr.2014

Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti ocenio je da je minhenski Bajern favorit u polufinalu Lige šampiona, ali da niko ne može unapred da otpiše kraljevski klub.. - Bajern je favorit, ali neće mu biti lako protiv Reala. Bajern je sjajna ekipa, a ima i fantastične individualce. Gvardiola je iskusan...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.