Al Kalifi: Blanu nije ugroženo mesto na klupi PSŽ

Izvor: Blic, 23.Sep.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Kalifi: Blanu nije ugroženo mesto na klupi PSŽ

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kalifi rekao je da treneru Loranu Blanu nije ugroženo radno mesto i pored loših rezultata kluba na startu sezone.

PSŽ je u prvih šest prvenstvenih utakmica ostvario samo dve pobede, uz četiri remija, dok je u Ligi šampiona odigrao nerešeno sa Ajaksom (1:1).

"Blanov ostanak na klupi se ne dovodi u pitanje i biće na njoj najmanje do kraja sezone. PSŽ trenutno ne igra na neophodnom nivou i moramo da treniramo još više. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ipak, opstimista sam i verujem da ćemo igrati bolje u narednim mečevima", rekao je Al Kalifi za L' Ekip.

Trener "svetaca" Blan nedavno je rekao da postoji negativna atmosfera u klubu, koja je prouzrokovana nešto lošijim rezultatima u poslednje vreme.

"Nismo u najboljoj formi i ekipa je pod malom tenzijom. Tim tokom sezone mora da ima pad, obično je to u novembru, ali nama je došao mesec dana ranije. Međutim, klub kakav je PSŽ mora da se izdigne i krene u nove pobede", zaključio je Al Kalifi.

PSŽ je trenutno na petom mestu na tabeli sa 10 bodova, a naredni meč odigraće u sredu na gostovanju protiv Kaena.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.