RESPEKT I NADA: Evo šta trener Budućnosti očekuje od revanša sa Partizanom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RESPEKT I NADA: Evo šta trener Budućnosti očekuje od revanša sa Partizanom (FOTO)

Meč kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je u Podgorici, u utorak (20.45).

Uoči revanša u kvalifikacijama za Ligu šampiona u Podgorici, gde Budućnost u utorak (20.45) dočekuje Partizan, trener domaće ekipe, Dragan Kažić, istakao je da očekuje još jedan težak duel sa srpskim šampionom.

TOTALNI PREOKRET: Matić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelomio i rekao DA jednom od najvećih klubova sveta! Murinjo u neverici

OGLASIO SE SUMA: Dolazim u utorak u Beograd da potpišem ugovor! Sad je sve jasno

- Mislim da će, u principu, kod rivala da bude ista ekipa i približno isti stil igre, jer je takav karakter igrača. Želeće da dominiraju, imaće posed i čekati šansu da nas kazne, jer jedan gol u našoj mreži njima završava posao, a mi moramo da damo četiri gola - rekao je Kažić.

Trener Budućnosti je već odredio sastav tima za meč sa crno-belima.

- Nema dilema oko tima, nemamo ni veliki fond igrača. Dileme su svedene na najmanje moguće. Od početka rada, mesec dana imamo radnu i dosta dobru atmosferu, nema nikakvih problema ni među igračima, ni što se tiče vere u sopstvene kvalitete. Verovatno su svesni da ih čeka težak zadatak, jer nismo postigli gol. Kako smo odigrali drugo poluvreme nismo ni zaslužili da ga postignemo. Biće nekih promena, ne velikih, jer nemamo izbor, ali biće izmena. Probali smo varijantu i sa dva špica, ostaje još večerašnji trening. Probali smo i sa više, ali ostavljamo dosta rupa. Nije dobro da se zalećemo da izgubimo utakmicu odmah - istakao je on.

VAZURA: Suma dolazi u Partizan ili ne dolazi u Srbiju

Strateg Podgoričana se potom osvrnuo na prvi meč sa Partizanom.

- Nisam zadovoljan našim izdanjem u Beogradu, bez obzira što smo u prvom poluvremenu odigrali defanzivni blok. Moja je ideja bila da zapretimo više iz tog bloka. Za takav način igre nam je potreban drugi tip igrača. Zadovoljan sam angažmanom igrača, onim što su uradili u fizičkom smislu, a analiza kaže da smo istrčali više od Partizana, preko 9000 metara po igraču, a Partizan manje od 9000. Kada imate takav podatak, može da se kaže da smo više istrčali, ali nekvalitetnije, a u tom delu postoji prostor da uradimo više. Mi u tehničkom smislu nismo mogli da pariramo. Desile su se neverovatne rupe u drugom poluvremenu. Urađena je analiza, nađeno je 30 detalja, momenata, koje sam im pokazao da vide gde su grešili. Sa te strane ima puno prostora za napredak – dodao je Kažić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEĆETE VEROVATI GDE SU OTIŠLI: Evo gde igrači Olimpijakosa traže pomoć za meč sa Partizanom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2017, 19:02

Grčki tim može se sastati sa crno-belima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Fudbaleri Olimpijakosa počinju sezonu kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde će im u trećem kolu, najverovatnije, rival biti srpski šampion Partizan...DUEL SAMO ŠTO NIJE: Leo se oglasio pred meč protiv Budućnosti,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.