Užasne fotografije iz Libije: Egzekucija ekstremista ID

Izvor: B92, 25.Jul.2017, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užasne fotografije iz Libije: Egzekucija ekstremista ID

Na društvenim mrežama pojavio se šokantan video-snimak na kom se vidi egzekucija 18 zarobljenih ekstremista ID, kojima libijski vojnici pucaju u potiljak.

Na uznemirujućem snimku se vidi 18 muškaraca, za koje se pretpostavlja da su borci Islamske države, kako kleče na nepoznatoj lokaciji, obučeni u narandžasta odela i sa crnim povezima preko glave, preneo je "Dejli mejl onlajn".

Ubijeni su bili poredani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u četiri reda, a oko njih su polako šetali njihovi egzekutori. Nakon toga na osamnaestoricu je ispaljena kiša metaka, kako se pretpostavlja iz poluautomatskog oružja. Gađani su u potiljak. Nakon toga opet je pucano na njihova tela.

Pretpostavlja se da se ova egzekucija dogodila u Libiji, budući da su i ranije stizale uznemirujuće vesti i snimci iz te zemlje u kojoj se masovno svete teroristima ID. S druge strane, u toj zemlji rastu tenzije i sve je više sukoba između džihadista i libijskih snaga bezbednosti u Bengaziju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LIKVIDACIJA TERORISTA: Do juče su oni SEKLI GLAVE, a sada je stigla BRUTALNA OSVETA (VIDEO)

Izvor: Blic, 25.Jul.2017

Na društvenim mrežama pojavio se šokantan video na kom se vidi egzekucija 18 zarobljenih ekstremista ID, kojima libijski vojnici pucaju u potiljak...Na uznemirujućem snimku se vidi 18 muškaraca, za koje se pretpostavlja da su borci Islamske države, kako kleče na nepoznatoj lokaciji, obučeni u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.