ODALOVIĆ O OTMICI SRBA U LIBIJI: Slučaj otetih službenika biće rešen

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODALOVIĆ O OTMICI SRBA U LIBIJI: Slučaj otetih službenika biće rešen

BEOGRAD - Državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je danas da očekuje da će slučaj dvoje otetih službenika ambasade Srbije u Libiji biti rešen i da će oni biti vraćeni.

"Imamo najozbiljnija uveravanja onih sa kojima smo danima razgovarali da će sve veoma brzo biti okončano na naše zadovoljstvo i da će naši službenici biti vraćeni", kazao je Odalović na konferenciji za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Ministarstvu spoljnih poslova.

On je rekao da je situacija posebna, specifična i teška, dodajući da u "tom delu Libije ima puno naružanih grupa".

Dva službenika srpske ambasade u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić, oteti su 8. novembra kada je pucano na kolonu vozila u kojoj je bio i ambasador Srbije Oliver Potežica koji tada nije bio povredjen.

Autor: Agencija BETA

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.