Eksplozija kod luksuznog hotela u Tripoliju

Izvor: RTS, 27.Jan.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija kod luksuznog hotela u Tripoliju

Automobil-bomba eksplodirao je ispred luksuznog hotela u Tripoliju, izjavio je libijski bezbednosni zvaničnik.
Zvaničnik, koji je tražio da ne bude imenovan, rekao je da je eksplozija kod hotela "Korintija" zatresla stari deo Tripolija, ali nije izneo druge detalje.

U Tripoliju je nedavno bilo više bombaških i oružanih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napada, podseća Beta.
Od svrgavanja autoritarnog vođe Muamera Gadafija 2011. Libija je u haosu pošto nije uspostavljena čvrsta vlada, a trenutno zemljom pokušavaju da vladaju dve vlade i dva parlamenta koje podržavaju različite oružane grupe.
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Napad Islamske države na luksuzni hotel u Tripoliju

Izvor: RTS, 27.Jan.2015

Pet stranaca i tri čuvara ubijeni su u napadu automobilom-bombom na luksuzni hotel "Korintija" u Tripoliju, rekao je libijski zvaničnik. . Komandant takozvanih Specijalnih snaga za odvraćanje Mahmud Hamza rekao je za televiziju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.