Čepurin obećao stipendiju za ćerku srpske službenice poginule u Libiji

Izvor: Blic, 22.Apr.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin obećao stipendiju za ćerku srpske službenice poginule u Libiji

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je danas da će Rusija finansirati školovanje Milice Stanković, starije ćerke službenice ambasade Slađane Stanković, koja je posle otmice poginula u Libiji.

- Amasada Rusije odazvala se na molbu porodice i postoji dogovor sa jednom od ruskih banaka koja posluje u Srbiji da će ona pružiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomoć, da ćerka završi srednju školu. Takođe, razmatra se mogućnost njenog studiranja na jednom univerzitetu u Moskvi, sa perspektivom zapošljavanja u ruskoj firmi u Srbiji. Znam da i Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, takođe ima svoj plan, ali mi smo predstavili svoj, pa neka Milica izabere onaj koji joj se više dopada - rekao je Čepurin Tanjugu.

Pročitajte još

Slađana Stanković oteta je u novembru prošle godine zajedno sa kolegom Jovicom Stepićem, a oboje su poginuli 22. februara u američkom bombardovanju položaja Islamske države u gradu Sabrata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Rusija će stipendirati ćerku Slađane Stanković"

Izvor: B92, 22.Apr.2016

Beograd -- Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin rekao je da će Rusija finansirati školovanje Milice Stanković, ćerke Slađane Stanković...Službenicu ambasade Srbije u Tripoliju je otela kriminalna grupa zajedno sa kolegom Jovicom Stepićem, a potom su stradali u bombardovanju američke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.