Završeni radovi na školi u Grdelici

Izvor: JUGpress.com, 29.Jul.2016, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeni radovi na školi u Grdelici

GRDELICA

Na  zgradi srednje škole u Grdelici  završeni su radovi na zameni stare stolarije i renoviranje fasade.

Za ove radove je iz budžeta grada, preko Agencije za lokalni ekonomski razvoj, izdvojeno  pet miliona dinara a izvođač je bila firma AD Standard iz Leskovca .

Na školi su zamenjeni stari oluci i ofarbani prozori na drugom spratu koji su, iako drveni,  potpuno funkcionalni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Postavljanjem behaton ploča uređen je glavni ulaz, koji koristi i Osnovna škola „Desanka Maksimović“.

Za te radove grad Leskovac je iz budžeta izdvojio dodatnih 430.000 dinara.

„Za učenike i zaposlene ovo znači bolje uslove tokom hladnih dana, a sama škola će ostvariti velike uštede u potrošnji energenata“ rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je  podsetio da  su prošle godine završeni radovi i na osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ koja koristi isti ulaz.

„Sada i osnovna i srednja škola u Grdelici mogu poneti sertifikat energetske efikasnosti „, dodao je Cvetanović i najavio  dalje  aktivnosti na stvaranju boljih uslova za djake i dalja ulaganja  u Grdelicu.

energetske efikasnosti, a osim njih potpuno su energetski sanirane još i škola Kosta Stamenković u Leskovcu, Vuk Karadžić i istoimena škola u Čekminu. U toku su i radovi na zgradi Gimnazije pa će i ona uskoro dobiti sertifikat energetske efikasnosti.

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.