Zaplenjeno 7.500 paklica cigareta

Izvor: Press, 27.Feb.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 7.500 paklica cigareta

Pripadnici leskovačke policije zaplenili su 7.500 kutija cigareta, a protiv 47-godišnjeg Vranjanca, čije ime se ne navodi, biće podneta krivična prijava, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu.
Cigarete su zaplenjene u akciji suzbijanja nelegalnog prometa akciznih proizvoda duvana i duvanskih proizvoda 24. februara u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Leskovcu, prilikom pregleda vozila „opel vektra“, vranjskih registarskih oznaka.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv 47-godišnjeg muškarca iz Vranja biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, navodi se u policijskom saopštenju.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zaplijenjeno 7.500 kutija cigareta

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2015

LESKOVAC - Pripadnici leskovačke policije zaplijenili su 7.500 kutija cigareta, a protiv Vranjanca (47), čije ime se ne navodi, biće podnijeta krivična prijava, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu...Cigarete su zaplenjene u akciji suzbijanja nelegalnog prometa akciznih proizvoda duvana i duvanskih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.