Zabranjeno nasumično lepljenje plakata – postavljene table za umrlice

Izvor: juGmedia, 27.Maj.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeno nasumično lepljenje plakata – postavljene table za umrlice

LESKOVAC – Lepljenje umrlica na banderama i drveću bilo je zabranjeno i do sada ali će komunalni policajci intezivno početi da kažnjavaju sve koji to budu činili ubuduće, kažu u leskovačkoj Direkciji za urbanizam i izgradnju.

Kažnjavanje će početi jer su table za plakate umrlih postavljene na 10 lokacija u gradu.

„Svako ko bude uhvaćen da lepi plakate po banderama biće kažnjen od strane komunalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << policajaca i komunalne inspekcije“, ističe tehnički direktor Direkcije Novica Nikolić.

Table za umrlice su postavljene na Bulevaru Oslobođenja, u ulicama Koste Stamenkovića, Stojana Ljubića, Svetozara Markovića, Norvežanskoj, Prvomajskoj, Vlajkovoj, Nikole Skobalčjića i Đorđa Kuna.

Interesantno je da nijedna tabla niej postavljena u Svetoilijskoj ulici ili Hisarskoj, a obe vode direktno do Svetoilijskog groblja.

U Direkciji kažu da će angažovati radnike „Komunalca“, kao i preduzeća koje održava javnu rasvetu, da poskidaju sa bandera i drveća sve do sada zalepljene plakate i umrlice.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Milion i po za table za umrlice

Izvor: JUGpress.com, 27.Maj.2016

LESKOVAC..Tehnički direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Leskovca Novica Nikolić rekao je danas da su neke od njihovih aktivnosti postavljanje novih žandinjera, reparacija postojećih, izgradnja zaštitnih ograda, zaštitnih stubića, postaljanje tabli za plakate umrlih, ograđivanje prostora...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.