Za roditelje se navija srcem (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 28.Feb.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za roditelje se navija srcem (VIDEO)

Mališani iz Osnovne škole „Josif Kostić“ u Leskovcu glasno su danas bodrili svoje roditelje na odojkaškom turniru koji je organizovan u cilju popularizacije sporta među najmlađima.

Roditelji protiv nastavnika, raditelji protiv roditelja, podeljeni u 4 tima, zapalili su svoje male navijače u fiskulturnoj školskoj Sali u okviru akcije Ministarstva sporta u cilju promovisanja fizičke kulture.

Gojaznost, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << deformitet kičme i mnogi drugi zdravstveni problemi dece uglavnom su posledica nedovoljne fizičke aktivnosti. Sa druge strane, roditelji bi trebalo da budu uzor deci u svemu, pa i u ovoj oblasti itekako važnoj za njihov psiho-fizički razvoj. Zato verujem da su ovakve akcije dobar način da se mališani dodatno zainteresuju za sport i steknu zdrave navike“, rekao je gradski većnik zadužen za sport Goran Vukadinović, koji je prvim serverom i tvorio turnir.



On je dodao da je lokalna samouprava uvek podržavala razvoj školskog sporta i sportske klubove u Leskovcu i  da će to činiti i u buduće.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.