ZZJZ neće imati struju, promena režima rada

Izvor: juGmedia, 21.Jun.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZZJZ neće imati struju, promena režima rada

Zavod za javno zdravlje Leskovac obaveštava pacijente i korisnike usluga da zbog najavljenih radova ekipa EPS-a, u četvrtak 22.juna u periodu od 08 do 18 časova neće imati električnu energiju.

Iz tih razloga ZZJZ neće vršiti uzorkovanje i prijem materijala, ali će istog dana organizovati rad u II smeni od 13 do 20 časova, zbog kontinuiteta rada ustanove.

U petak 23.6.  ZZJZ Leskovac će raditi od 6 sati za prijem pacijenata.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Zbog isključenja struje Zavod za javno zdravlje uzima uzorke sutra popodne

Izvor: JUGpress.com, 21.Jun.2017

LESKOVAC..Zavod za javno zdravlje Leskovac obaveštava pacijente i korisnike usluga da zbog najavljenih radova ekipa EPS-a,u četvrtak 22.juna 2017.godine u periodu od 08:00-18:00 h neće imati električnu energiju...Iz tih razloga Zavod za javno zdravlje Leskovac u četvrtak 22.6.2017.g neće vršiti...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.