Vučić najavljuje razgovor s radnicima i traži zaštitu investitora  (Juru)

Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2016, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavljuje razgovor s radnicima i traži zaštitu investitora (Juru)

BEOGRAD

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će se postarati da lično razgovara sa vlasnicima i radnicima fabrike elektro-kablova Jura u Leskovcu, koji su ovih dana organizovali petnaestominutni štrajk zbog  torture vlasnika I pozvao na „zaštitu investitora“.

Vučić je, gostujući na TV Prvoj rekao da je naložio ministru Aleksandru Vulinu da vidi o čemu se tamo tačno radi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />„Ali, dajte da zaštitimo investitore koji dolaze, da ih ne teramo samo zato što nam je to tema i što želimo nekome da se dodvoravamo”, poručio je Vučić.

On smatra da je sve to sa Jurom “ trebalo da bude tiše i da se ne vodi kampanja protiv investitora, pogotovo što hoćemo još investicija iz Južne Koreje”.

Nagrdano pitanje je  ko je još naivan da očekuje da državni organi rade na poštovanju zakona u temlji Serbiiici?
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.